Uvod u projekt stjecanja dionica Hajduka od strane navijača

Dobrodošli u novi projekt Našeg Hajduka – projekt kojim će navijači postati većinski vlasnici Hajduka!

Zašto baš sada? Nakon što je Hajduk stao na noge, vrijeme je za iduću fazu – osigurati da politika za svoje sitne interese više ne odlučuje o Hajduku te da postoji kontinuitet demokratskih izbora u klubu u kojem članovi odlučuju o vodstvu!

Upravo zato, pozivamo vas da se učlanite u Hajduk iduće godine! Jer s obnovom članstva ili prvim učlanjenjem, osim što ćete pomoći svom voljenom klubu, pomoći ćete i Našem Hajduku u ostvarenju socios modela. Što to znači?

Ovo je nastavak priče o narodnom klubu čiji su temelj oduvijek bili navijači. Veliki dio njih prepoznao je važnost prelaska vlasništva u njihove ruke i podržalo projekt od njegovih početaka još 2011. godine.

Od 2016. godine članarina će se knjigovodstveno voditi kao pozajmica klubu, ali koja se nikad neće potraživati od Hajduka već će se putem dokapitalizacije, pretvoriti u dionice u vlasništvu Udruge Naš Hajduk, koja okuplja tisuće Hajdukovih navijača.
Kao i dosad sredstva od članarina idu izravno na račun Hajduka koji njima može odmah raspolagati.

Ovaj projekt i Hajduku osigurava brojne pogodnosti: povećanjem članstva, Hajduk dobiva i znatno bolju pregovaračku poziciju kod sponzora, povećava se broj potencijalnih konzumenata Hajdukovih proizvoda, pretplatnika, gledatelja, a rasteretit će se i marketing kluba, koji se, do sada, između ostalog, trebao brinuti i o članstvu.
Sada rastemo, a klub svake godine financijski stoji sve bolje.

Upravo su članovi zaslužni za pokretanje brojnih procesa koji su očistili klub i domaći nogomet od nepravilnosti. Budi i ti dio priče o narodnom, navijačkom Hajduku.

Prije učlanjenja obvezno provjerite podržava li ovaj projekt Društvo prijatelja Hajduka kojeg ste član . U slučaju da ne podržava nećete imati prava člana udruge Naš Hajduk, niti ćete moći glasati na izborima za nadzorni odbor. Nećete postati dio ovog povijesnog trenutka. Raspitajte se i razmislite prije nego uplatite članarinu. Budućnost Hajduka je u Vašim rukama

Učlani se u Naš Hajduk ili Društvo prijatelja Hajduka koje podržava projekt. Svojim članstvom podrži projekt jer uz Naš Hajduk i navijače i Hajduk živi vječno!

Naš Hajduk