Humanitarni malonogometni turnir “Slavonci 1950 za Pava”

DRUŠTVO PRIJATELJA HAJDUKA SLAVONSKI BROD I TORCIDA SLAVONSKI BROD ORGANIZIRAJU HUMANITARNI MALONOGOMETNI TURNIR “SLAVONCI 1950 ZA PAVA”!

Pavo Hađija, 24-godišnji mladić iz Dubrovnika, jedan od članova podružnice Torcida Mokošica, na Badnjak je doživio tešku prometnu nesreću, nakon koje je hitno prebačen avionom u Zagreb. Njegovo zdrastveno stanje i dalje je teško, paralizirane su mu noge, trup i šake. Za njegovu daljnju rehabilitaciju u Klinici Nottwil u Švicarskoj potrebno je prikupiti veliki novčani iznos, koji zbog složenosti rehabilitacije dosad nije definiran. Trenutno je u humanitarnoj akciji koji su pokrenuli njegovi prijatelji iz Mokošice i ostatka Hrvatske, ali i inozemstva prikupljeno više od 1.250.000 kuna, ali akcija se nastavlja dalje!

Društvo prijatelja Hajduka Slavonski Brod i Torcida Slavonski Brod se također uključuju u ovu humanitarnu akciju organiziranjem malonogometnog turnira “SLAVONCI 1950 ZA PAVA”!

Turnir će se održati u Sportskoj dvorani „BROD“, 31.siječnja s početkom u 12,00 sati. Za sve gledatelje i sudionike ovog humanitarnog turnira osigurano je piće po promotivnim cijenama, a prikupljena novčana sredstva bit će uplaćena za troškove daljnje rehabilitacije u inozemstvu.

Pozivamo sve svoje sugrađanke i sugrađane da se uključe u ovu humanitarnu akciju i pomognu Pavi Hađiji kojemu je naša pomoć trenutno najpotrebnija. Dođite i pomozite nam jer PAVO nas treba!

Uplate i donacije iz Hrvatske mogu se izvršiti na dolje navedeni žiro-račun:

IBAN: HR0424070003102624715, OTP banka Hrvatska, vlasnik računa – Pavo Hađija,

Uplate iz inozemstva:

OTP banka Hrvatska d.d., Domovinskog rata 3; 23000 Zadar, Hrvatska SWIFT code: OTPVHR2X; IBAN: HR0424070003102624715, vlasnik računa – Pavo Hađija

Ovim putem se zahvaljujemo gradu Slavonskom Brodu zbog ustupanja sportske dvorane, te ostalim sponzorima i medijskim pokroviteljima – “Posavskoj Hrvatskoj”, “SBTV-u”, portalu EBrod.

 

DPH Slavonski Brod & Torcida Slavonski Brod