Bila noć Hajduka 2018.

Ove godine DPH Slavonski Brod slavi 20 godina postojanja Udruge. Kako bi dostojno proslavili ovu značajnu obljetnicu organiziramo 17.3.2018. “Bilu noć” Hajduka na kojoj će Vas zabavljati Mladen Grdović i TS Zdenac.

Svi Vi koji ste bili na posljednjoj Biloj noći možete pretpostaviti kakva nas fešta očekuje u svečanoj dvorani “Matičević centra”, Sjeverna vezna cesta 63 u Slavonskom Brodu. Osim odlične zabave čeka Vas neograničena konzumacija jela i pića, bogata tombola…

“Bila noć” koja se ne zaboravlja

Nakon dugih 18 godina u Slavonskom Brodu je održana “Bila noć” Hajduka. Riječima je teško opisati atmosferu u svečanoj dvorani “Prestige”, ali možemo pokušati i napisati da je emocija skupljana toliko godina eksplodirala te večeri 9.12. “Bilu noć” su uveličali predsjednik uprave HNK Hajduk Split Ivan Kos, sportski direktor Mario Branco, šef skautske službe Saša…

Naš klub u našem gradu

Uoči “Bile noći” Hajduka u Slavonskom Brodu, na druženje sa navijačima na brodsko Korzo došli su nogometaši HNK Hajduk Split sa stručnim stožerom, predvođeni novim trenerom Joan Carillom.

U prodaji ulaznice za “Bilu noć”

U prodaji su ulaznice za “Bilu noć”! Podsjećamo, “Bila noć” je 9.12.2016., zabavljati će Vas klapa Cambi i TS Širok Šor uz neograničenu konzumaciju jela i pića, a očekuje Vas i bogata tombola te nekoliko iznenađenja.

“BILA NOĆ” HAJDUKA U SLAVONSKOM BRODU

Dragi prijatelji, navijači i simpatizeri Hajduka, nakon 18 godina “Bila noć” se vraća u naš grad. Rezervirajte 9.12.2016. jer čeka Vas hajdučka fešta uz klapu Cambi i TS Širok Šor. “Bila noć” će se održati u svečanoj dvorani “Prestige”, ulica Dr.Mile Budaka 1, s početkom u 19,50 sati. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji od 24.10.2016….