Održan humanitarni malonogometni turnir “Slavonci 1950 za Pava”

31.01.2015. je održan humanitarni malonogometni turnir “Slavonci 1950 za Pava” u organizaciji Torcide Slavonski Brod i DPH Slavonski Brod, a uz podršku ostalih slavonskih podružnica.

Na turniru je sudjelovalo 20 ekipa: podružnice Torcide iz Slavonskog Broda, Županje, Đakova, Vukovara, Osijeka, Požege, Đurđenovca/Ferićanaca, Novske, Koprivnice, Karlovca, Zagreba, Čapljine, DPH Garčin i 6 ekipa iz Slavonskog Broda sa pobjednicima turnira kadetima NK Marsonia.

Kadeti Marsonije osim osvajanja nosioci su najljepše priče turnira, naime dečki su tjedan dana prije na drugom malonogometnom turniru osvojili 500 kn, koje su namijenili našem prijatelju s tribine bez obzira na sudjelovanje na turniru. Ovom prilikom im još jednom čestitamo na osvajanju turnira, ali prije svega na lijepoj ljudskoj gesti.

Osim 500 kn kotizacije za učešće na turniru prodavane su ulaznice po cijeni od 10 kn koje su uključivale jednu konzumaciju pića, naravno pilo se hajdučko pivo koje nam je po vrlo povoljnim cijenama omogućila Osječka pivovara.

Na štandovima je organizirana prodaja majica “Svi za Pava” – donacija KN Torcida Split te drugi suveniri, a ujedno je posjetiteljima omogućano učlanjenje u HNK Hajduk Split.

Nakon turnira druženje je nastavljeno uz večeru u domu na Budainci.

Sav prihod u iznosu od 26.818,00 kn prikupljen ovom humanitarnom akcijom uplaćen je na račun Pave Hađije za daljnje liječenje.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim prijateljima s tribine i ekipama na sudjelovanju bez kojih ovo ne bi bilo moguće organizirati, hvala gradu Brodu na ustupljenoj dvorani, NK Livada Željezničar, KN Torcida Split, tvrtci Securitas, objektu brze prehrane “alo alo”, pekarni “Kajtazi”, caffe barovima “Dolar” i “Stars”, SBTV-u, tjedniku Posavska Hrvatska, radio Slavoniji te svim brodskim portalima.

Ovim turnirom humanitarna akcija ne završava, naime na Hajdukov rođendan 13.02.2015. u 19,11 sati krećemo sa aukcijom uglavnom Hajdukovih suvenira od kojih je, također sav prihod namijenjen za liječenje Pave. Stoga vas i ovim putem pozivamo da se uključite dali kupovinom, dali donacijom proizvoda za aukciju.

Sve informacije možete dobiti na info@torcida-sb.com ili facebook stranici www.facebook.com/dphslavonskibrod

DPH Slavonski Brod & Torcida Slavonski Brod